Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

завод у Львові

РГК

П'ятниця, 31 травня 2019, 16:15

Фірташ відкрив новий завод у Львові

завод у Львові

Компанія "РГК" Дмитра Фірташа відкрила завод з виробництва газового обладнання у Львові.

Про це повідомляє прес-служба Регіональної Газової Компанії.

Вказано, що нове виробництво RGC Production розміщено у Львові, і націлене на забезпечення потреб внутрішнього ринку, а в перспективі - вихід на міжнародні ринки.

В компанії розповіли, що вчора 30 травня з конвеєра зійшла перша партія ШГРП в кількості 8 штук.

У повідомленні наголошується, що в найближчі роки в Україні необхідно замінити майже 20 тис. ШГРП, які вже вичерпали термін експлуатації.

"Це обладнання необхідне для регулювання і підтримання стабільного тиску природного газу в розподільних мережах, що забезпечує надійність і безпеку газопостачання та безперебійну доставку газу кожному споживачу" – розповів керівник проекту RGC Production Олександр Волович.

І додали, що якість і технічні характеристики регуляторних пунктів від українскьких постачальників компанію не влаштовували.

"Якість і технічні характеристики регуляторних пунктів від українських постачальників нас не влаштовували. Вартість імпортного обладнання дуже висока. Тому з'явилася ідея налагодити виробництво надійних і сучасних ШГРП власними силами" – додав Олександр Волович.

Весь комплекс робіт по створенню нового автоматизованого заводу у Львові – від ідеї до першої продукції – зайняв 6 місяців.

Ядром нового заводу стали роботизовані зварювальні комплекси. На початковому етапі для складання ШГРП використовують до 50% імпортних комплектуючих.

В подальшому заплановано зростання локалізації виробництва в міру налагодження виробництва вітчизняних аналогів.

Вихід заводу RGC Production на проектну потужність – 900 одиниць в рік – запланований на осінь 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.