Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Середа, 5 червня 2019, 12:50

У Львові музикантам до липня дозволили проводити вуличні виступи

Львів

Львівська міськрада затвердила порядок організації вуличних мистецьких виступів у Львові, який діятиме до 15 липня.

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради затвердили порядок організації вуличних мистецьких виступів на території Львова, передає кореспондент Варіантів.

Відсьогодні й до 15 липня музикантам дозволили проводити вуличні виступи у громадських місцях Львова (на вулицях, площах, проспектах, у парках, скверах). Однак для того, щоб отримати дозвіл на проведення такого виступу музикантам необхідно звернутися до міськради та заповнити заяву, а також зареєструватися на порталі організації вуличних мистецьких виступів на території Львова. 

Один виступ триватиме не більше години на одному місці, а під час його проведення заборонено використовувати піротехніку.

Натомість як заявив міський голова Львова Андрій Садовий, якщо хтось порушить цей порядок, співатиме занадто гучно чи не скористається апаратурою – виступи на вулицях міста заборонять. 

Після 15 липня спеціальна комісія проаналізує ситуацію та прийме рішення щодо продовження дозволів на проведення музичних виступів у місті.

Контроль за дотриманням порядку організації вуличних виступів здійснюватиме ЛКП "Муніципальна варта."

Нагадаємо, у жовтні 2018 року Андрій Садовий створив комісію для проведення вуличних виступів у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.