Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Фб Олега Синютки

Середа, 5 червня 2019, 13:25

Синютка випускає польський кредит на галицькі дороги

Олег Синютка

В кінці літа на Львівщині стартує ремонт п'яти доріг біля пунктів пропуску, які профінансують за рахунок польського кредиту для України.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Польський кредит запрацював. Отримав приємне повідомлення від дорожників: робота над ремонтом доріг, які ведуть до кордону перейшла у практичну площину. Фінансують розробку проекту і в кінці літа розпочнуться реальні роботи" – написав Олег Синютка.

Зокрема, планують відремонтувати 5 доріг: Грушів – Немирів, Смільниця – Старий Самбір, Яворів – Грушів, Червоноград – Рава-Руська, Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий.

Зазначимо, як повідомляв ще у 2018 році голова Укравтодору Славомір Новак, із 100 млн євро польського кредиту для України, наданого в 2015 році, 32 млн євро призначено на пункти пропуску, а 68 млн – на дороги.

Нагадаємо, з 18 травня Олег Синютка перебуває у відпустці до моменту підписання президентом Володимиром Зеленським указу про його звільнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.