Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 6 червня 2019, 11:05

Від Середи вимагають притягнути до відповідальності Садового за порушення ПДР

Андрій Садовий

Львівські депутати скерували запит до поліції щодо притягнення до відповідальності Андрія Садового за порушення правил дорожнього руху.

Про це сьогодні на сесії повідомив депутат Львівської міської ради від ВО "Свобода" Андріян Гутник.

Депутат зачитав запит до начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерія Середи, у якому вимагає порушити справу проти міського голови Львова Андрія Садового, який 31 травня порушував правила дрожнього руху.

"31 травня міський голова Львова Андрій Садовий прямував від будівлі Ратуші до будівлі трамвайного депо на вул. Вітовського у супроподі осіб, які беруть участь у безстроковій акції протесту проти дій міського голови та які впродовж усієї ходи вимагали у Садового публічних пояснень з гострих питань життєдіяльності Львова. При цього, як чітко видно із відеофіксації цієї події на сайті Львівської міської ради, Андрій Садовий необноразово переходив дорогу у нестановлених для цього місцях, спричинив перешкоди організованому дорожньому руху" – наголосив Андріян Гутник.

Відтак, він вимагає притягнути Садового до юридичної відповідальності за "систематичні факти порушень правил дорожнього руху".

Натомість Андрій Садовий відповів, що Гутник, зачитавши це звернення, порушив правила регламенту, адже депутатські звернення зачитувалися 23 травня, а сьогоднішнє засідання є просто продовженням попереднього.

Нагадаємо, 31 травня Андрій Садовий відмовився спілкуватися зі львівськими активістами та пішов до травмайного депо на святкування 125-ліття львівського трамвая.

Додамо, сьогодні під стінами Львівської міської ради продовжують перебувати активісти із наметами, а також працівники стоматологій міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.