Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гройсман

П'ятниця, 7 червня 2019, 15:47

Гройсман та 10 його апостолів перетворять Україну на Небесний Єрусалим

Володимир Гройсман

Володимир Гройсман назвав перших десять осіб, які очолять список його партії "Українська стратегія Гройсмана" на парламентських виборах.

Про це повідомляє Українська правда. 

Сьогодні на з'їзді партії "Українська стратегія Гройсмана" у Києві прем'єр-міністр Володимир Гройсман представив першу десятку списку своєї партії, з якою він йде на позачергові парламентські вибори.

Зокрема, крім Володимира Гройсмана, який очолює партію, сюди увійшли: міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, міністр культури України Євген Нищук, екс-міністр юстиції України Павло Петренко, міністр Олександр Саєнко, перший заступник міністра інформполітики Еміна Джапарова, народний депутат від Народного фронту Андрій Тетерук, секретар Вінницької міськради Павло Яблонський, народний депутат від Народного фронту Віктор Єленський, Сергій Марченко.

"Я прийняв рішення сформувати команду "Української стратегії", я втомився бути гравцем чужої збірної" – заявив Володимир Гройсман.

Нагадаємо, 21 травня Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. 24 травня  в Україні стартувала передвиборча кампанія. Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.