Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

В'ячеслав Аброськін

Facebook Аброськіна

Вівторок, 11 червня 2019, 14:28

Аброськін вбачає руку Кремля у серії замінувань у Львові

В'ячеслав Аброськін

Заступник голови Національної поліції ввжає, що в серії замінувань у Львові винні терористичні угрупування РФ.

Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй Facebook-сторінці.

10 червня до підрозділів поліції надійшли 37 неправдивих повідомлень про замінування 337 об'єктів в Києві, Дніпрі, Львові, Луцьку, Рівному, Харкові, Запоріжжі, Миколаєві, Полтаві, Черкасах, Одесі, Генічеську.

Правоохоронці евакуйовувати більше 32 тис. громадян з 77 закладів швидкого харчування, 18 торговельних центрів, 6 гіпермаркетів, 16 житлових будинків, готелів, 5 станцій Київського метрополітену.

За словами Аброськіна, причиною замінувань є терористичні угрупування РФ, які не припиняють спроби дестабілізувати ситуацію в Україні.

"Вже можно сказати, що більшість повідомлень про замінування надходили на електронні адреси різних організацій та підприємств з поштового сервісу з присвоєною ІР-адресою у вказаний часовий період, яка належить ТОВ, що зареєстровано в РФ", – заявив він.

Нагадаємо, вчора вдень невідомі замінували "Форум Львів", а ввечері – "Арену Львів" під час матчу "Україна – Люксембург".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.