Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ресторан "Червона рута"

tripadvisor

Середа, 12 червня 2019, 10:00

Кількість отруєних у ресторані на Сихові зросла до 49 осіб

ресторан "Червона рута"

До лікарні госпіталізували 49 відвідувачів ресторану "Червона рута" з кишковою інфекцією.

Про це повідомляє департамент охорони здоров'я Львівської ОДА.

Станом на 21:00 год 11 червня до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні та Новояворівської районної лікарні імені Юрія Липи госпіталізували 43 дорослих та 6 дітей, відвідувачів ресторану "Червона рута", що на вул. Хуторівка у Львові, з діагнозом "гостра кишкова інфекція".

Усі постраждалі 8 червня святкували у ресторані весілля, 47 з них наразі залишаються у стаціонарі й перебувають у стані середньої важкості, з них 5 – діти.

Як встановили у Львівському обласному лабораторному центрі МОЗ, з готової ресторанної продукції хворі вживали: торт печінковий, печінка тушкована з яблуками, рулетки з баклажаном і сиром, салат "Цезар з куркою", шашлик з мангалу, щука фарширована, голубці з м’ясом і рисом. Із виробів домашнього приготування: м’ясна нарізка, кров’янка, фарширована качка, випічка домашнього приготування із кремом.

Наразі фахівці проводять епідеміологічне розслідування, для мікробіологічного дослідження відібрано: 12 взірців кулінарних виробів, 20 змивів на патогенну та умовно патогенну флору та 1 проба міськводопровідної води.

Нагадаємо, за цим фактом львівська поліція відкрила кримінальне провадження, а загалом на весіллі було близько 100 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.