Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт Львів

Середа, 12 червня 2019, 12:02

Суд призупинив дію ліцензії українського лоукостера SkyUp

аеропорт Львів

Компанія SkyUp назвала дії суду "абсурдними та неправомірними" тому продовжить польоти.

Про це повідомляє "РБК-Україна"

Баришівський районний суд Київської області тимчасово зупинив дію ліцензії авіакомпанії SkyUp Airlines на право перевезення пасажирів повітряним транспортом.

Згідно з рішенням суду, дія ліцензії призупинена в межах забезпечення позову до компанії.

"Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів повітряним транспортом, яка видана ТОВ "Авіакомпанія Скайап" на підставі наказу Державної авіаційної служби України від 18.05.2018 №454 "Про прийняття рішення про видачу ліцензії з перевезення пасажирів повітряним транспортом" до вирішення даного позову по суті" – йдеться в рішенні суду.

У самій компанії відзначили, що позивач нібито не користувався послугами SkyUp Airlines і не був її клієнтом. Крім того, компанія стверджує, що суд не може призупинити дію ліцензії, так як вона видавалася спеціальним органом.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян вже заявив про те, що районний суд немає жодної компетенції ухвалювати такі рішення, тим більше в забезпечувальній частині.

"Це є прерогативою виключно адміністративного суду. Поки я міністр інфраструктури - SkyUp буде літати і компанії нічого не загрожує"– написав Володимир Омелян на своїй сторінці у Facebook.

Зазначимо, авіакомпанія SkyUP була створена та почала працювати в Україні з квітня 2018 року. А через постійні затримки рейсів влітку 2018 року Державіаслужба перевірила якість українських перевізників.

Нагадаємо, у травні аеропорт "Львів" затримав рейси авіакомпанії SkyUP зі Львова до Єгипту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.