Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Нова пошта

Четвер, 13 червня 2019, 09:55

"Нова пошта" збудує у Львові автоматизований сортувальний термінал

Нова пошта

Компанія експрес-доставки планує в вересні відкрити сортувальний центр вартістю 9,5 млн євро.

Про це повідомляють "Українські новини".

Термінал у Львові стане третім інноваційним автоматизованим сортувальним терміналом компанії після Києва та Хмельницького. 

Директор "Нової пошти" Олександр Бульба на прес-конференції розповів,що інвестиції в проект можна порівняти з інвестиціями в запущений у травні хмельницький сортувальний термінал вартістю 9,5 млн євро.

Він зазначив, що після Львова вони будуть відкриватися у Дніпре, Одесі та Харкові.

"В січні-травні компанія збільшила кількість доставлених посилок на 23% до 81 млн порівняно з аналогічним періодом 2018 року, а у 2018 році "Нова пошта" збільшила кількість оброблених відправлень на 20%, або на 29 млн до 174 млн відправлень порівняно з минулим роком (145 млн відправлень)" – розповів Олександр Бульба.

В квітні 2018 Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) виділив "Новій пошті" кредит 9,5 млн євро на будівництво сортувального терміналу в Хмельницькому, який запустили в травні 2019.

Нагадаємо, минулоріч Укрпошта заявила про будівництво сортувального центру на Львівщині у селі Пасіки-Зубрицькі, вартістю майже 70 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.