Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. І. Франка, 53

Google maps

П'ятниця, 14 червня 2019, 12:55

У Львові історичний будинок перероблять під перукарню

вул. І. Франка, 53

У міськраді погодили переобладнати пам'ятку архітектури на вул. І. Франка, 53 під перукарню і магазин непродовольчих товарів з освоєнням простору горища.

Сьогодні, 14 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво та реставрацію громадянкою Доскіч Х. В. будинку пам’ятки архітектури місцевого значення на вул. І. Франка, 53 у місті Львові.

Відтак, у міськраді погодили будівництво та реконтсруцію з пристосуванням багатофункціонального центру комерційно-ділової діяльності та вбудованими приміщеннями перукарні і магазину непродовольчих товарів з освоєнням простору горища.

Будівля, яку планує реставрувати, розташована у центральній частині міста у кварталі історично сформованої житлової та громадської забудови, у межах історичного ареалу міста і є пам’яткою архітектури місцевого значення.

У міськраді встановили, що висота будівлі після реставрації не повинна перевищувати 20 метрів.

За даними YouControl, Доскіч Христина є засновницею фірми "ПІКЕТ ЮСТ", яке з 2003 року займалося виробництвом будівельних металевих конструкцій та виробів з пластмас, а також роздрібною торгівлею іншими непродовольчими товарами та діяльністю автомобільного вантажного транспорту, однак фірму закрили і вона припинила свою діяльність.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.