Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Лижв’ярській, 30.

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 14 червня 2019, 14:00

Біля Парку культури збудують готель з підземним паркінгом

вул. Лижв’ярській, 30.

У міськраді погодили переобладнати житловий будинок на вул. Лижв’ярській, 30 під апарт-готель з підземним паркінгом.

Сьогодні, 14 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію громадянами Сердюк Г. В. та Дмитрієнко А. О. житлового будинку з прибудовою і надбудовою та з пристосуванням під апарт-готель з підземним паркінгом на вул. Лижв’ярській, 30.

Приміщення знаходиться на земельній ділянці на вул. Лижв’ярській, 30 поблизу Монументу слави у Львові площею 0,1333 га і обмежена територією Львівського центрального парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького.

Земельна ділянка знаходиться у приватній власності та призначена для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.

Тут планують розмістит готелю на 16 номерів та ресторану в цокольному поверсі на 48-50 посадочних місць.

У Львівській міськраді встановили, що висота будівлі не повинна перевищувати 17,20 м. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 45,00 % (68,00 % з підземним паркінгом).

Зазначимо, земельна ділянка на вул. Лижв’ярській, 30 розміщена у кварталі історично сформованої житлової та громадської забудови у межах історичного ареалу міста.

Дозвіл від міської ради на будівництво отримали Сердюк Галина Всеволодівна та Дмитрієнко Анастасія Олександрівна. Зазначимо, у 2012 році згідно ухвали місьокї ради №2049 Сердюк Галині надали в оренду терміном на 10 років земельну ділянку на вулиці Наукова, 2-б, для реконструкції та обслуговування закладу громадського харчування за рахунок земель житлової та громадської забудови. За цією адресою розсташований ресторан "Гопак".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.