Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Зінкевич

Вівторок, 18 червня 2019, 10:28

Копівець-укропівець Зінкевич іде у нардепи самовисом

Ігор Зінкевич

Ігор Зінкевич подав свою кандидатуру на парламентські вибори від ОВО №116.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради від Укропу Ігор Зінкевич.

"Я подав документи у ЦВК для реєстрації кандидатом у народні депутати до Верховної Ради. Самовисуванець. Ітиму я по виборчому окрузі номер 116. На сьогоднішній день це межі усього Залізничного району міста, у Шевченківському районі: мікрорайон Рясне та Топольна, а також Брюховичі та Рудно" – наголосив Ігор Зінкевич.

Він додав, що також балотуватиметься на посаду мера Львова у 2020 році.

Зазначимо, Зінкевич працює інженером-програмістом УОАЗОР ГУНП у Львівській області, є засновником Варти-1. Укроп, який висунув Зінкевича кандидатов в мери Львова на місцевих виборах у 2015 році, повідомляє, що Ігор Зінкевич здобув диплом фахівця з економічної кібернетики та вищої математики, працював програмістом і водночас був креативним маркетологом.

У 2018 році депутат зібрав 262 тис грн готівки.

Нагадаємо, 21 травня Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Станом на 17 червня ЦВК зареєструвала 24 кандидатів в народні депутати в 12 виборчих округах Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.