Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зловмисниця

ГУ НП у Львівській області

Вівторок, 18 червня 2019, 12:11

На Львівщині заарештували жінку, яка намагалася продати доньку у сексуальне рабство

зловмисниця

Львів'янці, яка за 3 тис. євро намагалась продати доньку у сексуальне рабство, загрожує до 15 років позбавлення волі.  

38-річній жінці, яка намагалась продати свою дочку у сексуальне рабство у Чехію за майже 3 тис. євро, повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.149 КК України (торгівля людьми, вчинена щодо неповнолітнього його батьками) та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру застави у розмірі 192 тис. грн.

Інформація про те, що зловмисниця шукає покупців для власної дитини, надійшла до правоохоронців у квітні цього року. В ході досудового розслідування встановили, що львів'янка справді має намір продати свою неповнолітню доньку для експлуатації у Прагу.

За вчинене фігурантці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 11 червня, у Львівському міжнародному аеропорту поліцейські затримали 38-річну львів'янку під час отримання 2700 доларів США. За ці гроші жінка планувала передати свою 17-річну доньку для подальшої сексуальної експлуатації у Чеську Республіку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.