Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Павло Зібров

Середа, 19 червня 2019, 13:11

Мистецька сметанка Львова застерігає Зіброва від реклами лівих лотерей

Павло Зібров

Культурні та інтелектуальні кола Львова написали звернення до Павла Зіброва через його зйомки в рекламі сумнівних лотерей.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Культурні та інтелектуальні кола Львова скерували звернення до Народного артиста України Павла Зіброва, у зв'язку з його зйомками в рекламі сумнівних лотерей, що в більшості асоціюються із гральним бізнесом.

У листі йдеться також про те, що артист, попри відмову від гастролей до країни-агресора, рекламує російськомовну продукцію.

"У той час, коли найкращі сини і доньки України віддають свої життя на Сході, відстоючи свою Батьківщину, співпраця із бізнесами, що ослаблюють наше суспільство та поширюють нездорові настрої є злочином. Відомо, що одними з найлегших жертв грального бізнесу в Україні є учасники бойових дій, тобто колишні учасники АТО і ООС, які страждають на посттравматичний стресовий розлад. Більше того, популяризація російськомовного контенту від імені Вашої особи є неприпустима, адже зараз, як ніколи раніше, ми боремося за заповнення медіа простору україномовним продуктом" – йдеться у тексті звернення.

Звернення підписали 19 осіб, серед яких мастер дизайну манікюру Дзюбій Наталія, народний депутат Ірина Подоляк, директор Львівського національного музею Івана Франка – Богдан Тихолоз, голова правління ГО "Освітній центр з прав людини у Львові" Володимир Бєглов та інші.

Нагадаємо, що у грудні 2018 року міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення підготувати та. винести на розгляд виконавчого комітету рішення про заборону лотерейного бізнесу у Львові. Робочу групу протидії гральному бізнесу у Львові очолила керуюча справами виконкому Львівської міськради Марта Литвинюк, також до складу групи увійшли всі керівники районних адміністрацій Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.