Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

МАФи у Львові

Четвер, 20 червня 2019, 13:35

Освітяни Львова закликають Садового заборонити продаж алкоголю в МАФах

МАФи у Львові

Керівники освітніх установ та закладів культури Львова скерували Андрію Садовому листа з проханням зупинити продаж алкоголю у міських МАФах.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Культурна та громадська еліта Львова скерувала колективний лист до мера міста Андрія Садового щодо припинення продажу алкогольних напоїв у МАФах.

У листі також йдеться, що найбільш "легкими" покупцями алкоголю є неповнолітні.

"Нам відомо про численні випадки, коли продавці, порушуючи закон, продавали алкоголь неповнолітнім особам. Зі зрозумілих причин, таке явище становить загрозу для суспільства в цілому, а також для фізичного та психічного здоров’я молоді. З метою недопущення випадків продажу алкогольних напоїв непонолітнім, просимо Вас розглянути можливість ввести сувору заборону на реалізацію таких напоїв у так званих МАФах" - йдеться у листі.

Звернення підписали 15 осіб, серед яких директорка "Центру Довженка" Марта Іванишин, директор театру імені Леся Курбаса Микола Береза, директорка-художній керівник театру "І люди, і ляльки" Олексій Кравчук та інші.

Нагадаємо, Львівська міська рада створила спеціальну робочу групу, яка має вирішити проблему продажу алкоголю у МАФах.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.