Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

парки львова

Четвер, 20 червня 2019, 14:27

У Львові створять пісенний парк імені Квітки Цісик

парки львова

Депутати Львівської міськради підтримали петицію про створення паркової зони між вулицями Липинського та А.Лінкольна.   

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати підтримали петицію про свторення парку на занедбаній ділянці русла р.Полтви обмеженої вул. Липинського та А.Лінкольна, Миколайчука та Льняна.

"За" проголосували 50 депутатів Львівської міськради.

Відповідну петицію Роман Борисенко зареєстрував ще 23 квітня на порталі електронних місцевих петицій. Станом на 20 червня петицію підписали 516 осіб з 500 необхідних для розгляду на сесії Львівської міськради.

Автор петиції вимагав створити паркову зону між вулицями Липинського, А.Лінкольна та І.Миколайчука , для того щоб впорядкувати захаращене русло Полтви та недопущення подальшої забудови. Створення парку також важливе через відсутність парків "в густозаселеному перевантаженому автотранспортом та промисловістю районі (сміттєпереробний завод будуватиметься за 1,5км)".
 
Під час розгляду цієї петиції на сесії Роман Борисенко уточнив, що парк планують розмістити на земельній ділянці площею 8 га. Також автор петиції уточнив, що наполягає на назві парку імені Квітки Цісик.
 
Нагадаємо,  18 червня, на порталі е-петицій Роман Борсенко зареєстрував петицію щодо створення Пісенного парку імені Квітки Цісик між вулицями Липинського та А.Лінкольна.

"Вулиця ім.К.Цісик, ЗОШ №54 ім.К.Цісик, існуючий проект пісенної вулиці ім. Квітки Цісик, підказують, що логічно об'єднати ці дві ідеї в одну. Також Львівській міськраді вирішити питання щодо трьох приватизованих ділянок на цій території або залишити без змін або надати рівноцінні ділянки, наприклад, симетрично з іншої сторони вул. Миколайчука і, відповідно, розібратись з Ген.планом м.Львова стосовно цього питання" – йдеться у тексті петиції.

На наступне засідання сесії у Львівській міськраді повинні підготувати проект реалізації петиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.