Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Замарстинівська, 25

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 21 червня 2019, 12:02

На Замарстинівській збудують новий готельний комплекс

вул. Замарстинівська, 25

Будівлю на вул. Замарстинівській, 25 збираються знести, а на її місці побудують 6-ти поверховий готель.    

Сьогодні, 20 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Калинка" готельного комплексу на вул. Замарстинівській, 25 зі знесенням існуючих будівель.

 

6-ти поверховий готель планують збудувати на території площею 0,1808 га, що розташована у історичному ареалі міста. Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-2 – зона малоповерхової квартирної житлової забудови відповідно до зонінгу Шевченківського району. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 70 %.

 

Згідно з планом одноповерхову занедбану будівлю на вул. Замарстинівській, 25, яка розсташована на трамвайній зупинці, збираються знести, а на її місці побудують готель

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Калинка" зареєстроване 23 року тому за адресою вул. Замарстинівській, 25. Засновником підприємства є Любомир Борис, а керівником — Юрій Стецький. Любомир Борис також має низку інших фірм, які займаються наданням в оренду майна, а також є власником компанії ТОВ "Борис-Стиль", яка виробляє верхній одяг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.