Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Сихів

П'ятниця, 21 червня 2019, 16:11

На ремонт доріг Сихова виділили 28 мільйонів гривень

Сихів

За 28 млн грн, які виділили на ремонт доріг у Сихівському районі, наразі відремонтували лише 32 тис. кв.м дорожнього покриття.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

За словами голови Сихівської райадміністрації Галини Гладяк, цьогоріч вперше вдається ремонтувати дороги у районі великими картами.

"На замовлення Сихівської адміністрації виконано ремонту доріг приблизно на 32 тис. кв.м. В зимовий період в нас були проблеми з дорогами, частину роботи виконували холодним асфальтом, ліквідовували гостроаварійні вибоїни. Як тільки настало тепло, почали виконувати роботи великими картами, гарячим асфальтобетоном", – запевнила чиновниця.

Зокрема, поки вдалося поремонтувати вул. Луганську на ділянці від супермаркету "Рукавичка" до кільця вул. Пасічна – вул. Зелена, вул. Зелену від вул. Дністерської до кільця вул. Дж. Вашингтона та перехрестя вул. Пасічна – вул. Пимоненка.

"На минулому пленарному засіданні Львівської міськради нам виділили 6 млн грн, зараз ми оголосили процедури закіпівлі, після завершення всіх тендерних процедур роботи далі будуть продовжуватися", – запевнила Гладяк.

За словами начальника відділу комунального господарства Сихівської РА Віктора Західного, після зими стан вул. Луганської був аварійним, тому спершу довелося ліквідувати аварійну ямковість.

"В квітні ми розпочали ремонт більшими картами – від фразерування старого пошкодженого асфальту до облаштування нового. Кошти, виділені з початку року ми витратили на частину дороги від переізду до Зеленої, будемо далі ремонтувати Луганську та інші вулиці", – заявив він.

Зазначимо, ремонті роботи у Сихівському районі виконує переможець тендеру ТДВ "ШРБУ №65". Загалом, на них міськрада виділила близько 28 млн грн.

Нагадаємо, 18 червня Сихівська РА замовила ремонт вулиць району за 3,8 млн грн у львівської фірми "Ремдор", а раніше райадміністрація вже замовляла ремонт 40 вулиць району за 1,4 млн грн у ТДВ Шляхове ремонтно-будівельне управління №65.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.