Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет Франка

Понеділок, 24 червня 2019, 12:47

Учасники ЗНО з Львівщини отримають грошові винагороди

університет Франка

39 учасників, які набрали 200 балів отримають по 5 тисяч гривень і по 10 тисяч виділили 2 учасникам, які набрали 400 балів.

Про це повідомили у прес-службі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Найвищі 200 балів за результатами ЗНО 2019 року отримали 15 учасників з Волинської області, 41 - з Львівської облалсті та 6 - з Рівненської обл.

"У Львівській області і місті Львові випускників з такими балами нагороджують грошовими преміями. Мерія Львова прийняла рішення про те, що кожний і кожна з учасників отримають по 5 тисяч грн. і по 10 тисяч ті, хто набрали 400 балів" – йдеться у повідомленні.

У Львівській області 2 учасників набрали 400 балів за тестування. Зокрема, учасник з Львівського фізматліцею (математика + фізика) і випускниця Стрийської СШ №2 (українська мова і література + хімія).

Департамент Львівської ОДА також вітатиме своїх найкращих випускників грошовими преміями. 

Нагадаємо, 25 львівських випускників отримали 200 балів на ЗНО з математики, англійської мови, української мови та літератури, фізики та біології.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.