Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парасюк

Понеділок, 1 липня 2019, 10:33

ЦВК забракувала депутатську причинність Парасюка

Володимир Парасюк

Парасюк програв суд і не зможе балотуватись у депутати Верховної Ради України.  

Про це повідомив народний депутат України Володимир Парасюк на своїй сторінці у Facebook.

Касаційний адміністративний суд у складі Верховного суду відхилив апеляцію позафракційного депутата Володимира Парасюка, підтвердивши законність відмови Центральної виборчої комісії реєструвати його кандидатуру на дострокових парламентських виборах.

За словами Парасюка, з рішенням суду він не погоджується і обіцяє продовжувати займатися суспільно-політичною діяльністю.

"Друзі, я і без депутатського мандату не дам їм спокійно жити. Я заспокоюсь лише тоді, коли ця проклята система буде знищена, а всі ці продажні судді, прокурори, сбушники і т.д. будуть сидіти в тюрмі" – запевнив нардеп.

 
Він також звинуватив Порошенка і його попередників у знищенні української держави і заявив, що стає сильнішим.

"Ми все зробили правильно, але суддям просто плювати на закон і справедливість. Вони чують тільки вказівки по телефону і давно не чують людей. Ніхто навіть не дивився матеріали справи", – заявив Парасюк.

Парасюк також звернувся до чинного глави держави зі закликами до змін.

"Пане Зеленський, ви – новий президент, якому люди довірилися. Якщо ви нічого не зміните, то ейфорія дуже швидко пройде. І все закінчиться, не розпочавшись" – закликав політик.

Нагадаємо, 24 червня ЦВК відмовила у реєстрації нардепу Володимиру Парасюку на парламентських виборах 21 липня.

Зазначимо, самовисуванець Володимир Парасюк в 2014 році переміг на виборах до Верховної Ради у 122 виборчому окрузі (Яворівщина та Жовківщина). У 2018 році Парасюк задекларував 1,1 млн грн доходу і 5,5 тис доларів готівки.

Додамо, також ЦВК відмовила в реєстрації кандидата в народні депутати України Андрія Лопушанського, висунутого як самовисуванець, в одномандатному виборчому окрузі № 125 через те, що комісія вже зареєструвала його як кандидата раніше.

Ще 21 травня Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.