Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Збірна України

REUTERS

Понеділок, 1 липня 2019, 14:32

Україна посіла третє місце у медальному заліку II Європейських ігор

Збірна України

Збірна України завершила свої виступи на II Європейських іграх, посівши третє місце у медальному заліку.  

Українці здобули 51 медаль, з яких 16 золотих, 17 срібних і 18 бронзових. 

Про це повідомив міністр молоді та спорту Ігор Жданов у своєму Facebook. 

"Україна - третя в медальному заліку II Європейських ігор серед 50 країн-учасниць! Ми стали свідками найкращого за всю історію виступу нашої збірної на Європейських іграх!",– написав він.

Міністр зазначив, що цей результат спростовує усі міфи і брехню про те, що український спорт вищих досягнень занепадає, а нашу державу, нібито, покидають сотні найкращих спортсменів.

Серед призерів восьмеро львів'ян. Золото нашій країні приніс каратист Станіслав Горуна. Срібло у Юлії Хавалджи (вільна боротьба), Анастасії Возняк (художня гімнастика), Оксани Лівач (вільна боротьба), Олени Старікової (велотрек). Бронза в активі Алли Черкасової (вільна боротьба), Галини Мельник (карате), Павла Коростильова (стрільба).

Нагадаємо, що II Європейські ігри проходили у Мінську з 21 по 30 червня. 

На попередніх іграх у 2015 році, наші спортсмени завоювали 46 нагород (8 золотих, 14 срібних, 24 бронзові), посівши восьме місце у медальному заліку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.