Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Вівторок, 2 липня 2019, 15:11

На Львівщині поліція отримала 34 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства

поліція

Найбільше скарг отримали про порушення під час передвиборчої агітації, а також про бігборди, які розташовані у недозволених місцях.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У повідомленнях, що надійшли до правоохоронців від мешканців та представників Всеукраїнської Громадянської мережі "Опора", йшлось про можливі порушення під час передвиборчої агітації, а також про бігборди, розташовані, на думку заявників, у недозволених місцях, розміщення агітаційної продукції, що не містить відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск тощо.

Інформація про усі повідомлення внесена до Журналу єдиного обліку, проводяться перевірки, за чотирма повідомленнями складені матеріали про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці нагадують – за такі правопорушення передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність та закликають усіх учасників виборчого процесу дотримуватись вимог Закону.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.