Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 3 липня 2019, 10:53

У Львові презентували оновлений туристичний сайт міста

Львів

Оновлений Lviv.Travel дає можливість забронювати житло та придбати квитки на літак.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівський туристичний офіс презентував оновлену версію промоційного сайту міста Lviv.Travel. Сайт є доступним на будь– якому гаджеті, двома мовами – українською та англійською. Оновлений Lviv. Travel дає можливість забронювати житло через такі сервіси як Booking.com та Expedia та квитки на літак.

"Вірю, що новий сайт допоможе нам збільшити кількість якісних і культурних туристів, які приїжджатимуть, щоб  не тільки насолодитись готельно-ресторанним чи атракційним потенціалом міста, а й привозитимуть  свою культуру, інтелект та будуватимуть мости між містами і країнами" – сказала директорка департаменту розвитку Львівської міської ради Наталія Бунда.

З нових функцій сайту турист може обрати собі гіда та замовити екскурсію. Ще однією зручною опцією є "Wish list", в який можна додати як подію, публікацію, так і заклади чи атракції, які турист планує відвідати.

"Сайт є дуже динамічним, живим. Його ідея в тому, щоб не давати вичерпну інформацію на одному сайті, а зацікавити людину приїхати сюди. Зараз є лише перша черга сайту, згодом буде продовження. Ми відкриті до пропозицій, покращень і вдосконалень" – розповіла начальниця управління туризму Ліна Остапчук.

Нагадаємо, у березні цього року у Львові затвердили новий логотип міста. Бренд-бук Львова дещо змінили, додали 100 нових піктограм та розробили оформлення сувенірної продукції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.