Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ольга Богомолець

Середа, 3 липня 2019, 13:03

Богомолець чомусь не хоче воювати з блядословієм постом і молитвою

Ольга Богомолець

Верховна Рада України розглядає законопроект про боротьбу з лайкою "Про протидію лихослів'ю".

Про це повідомляє УНІАН.

Вчора, 2 липня, у Верховній Раді зареєстрували законопроект про очищення української мови від матюків – "Про протидію лихослів'ю".

 

Автором документу №10414 є народна депутатка Ольга Богомолець. Поки що тексту законопроекту на сайті ВРУ немає. 

"Метою та завданням мого Проекту Закону є боротьба з використанням нецензурної лайки під час трансляції теле-радіопередач, публічних виступів, а також під час розповсюдження матеріалів, що містять нецензурну лайку засобами масової інформації та в інші способи (зокрема, в мережі Інтернет)" – пише Ольга Богомолець.

Вона зазначила, що закон не стосується щоденного особистого життєвого простору, а розповсюджується лише на публічних осіб і засоби масової інформації.

У законопроекті Ольга Богомолець вимагає встановлення адміністративної відповідальності за розповсюдження матеріалів, що містять нецензурну лайку ЗМІ або в будь-який інший спосіб (в тому числі, в мережі Інтернет), встановлення штрафу від 3 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.