Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ліс

Четвер, 4 липня 2019, 10:40

На Старосамбірщині судитимуть чоловіка, який вирубав дерева у заповіднику

ліс

Чоловік незаконно зрубав 3,5 метрів кубічних дерев породи сосна.

Про це повідомляє прес–служба прокуратури у Львівській області

Самбірська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя села Ріп’яно, який зрубав 5 дерев породи сосна загальною кубомасою 3,5 м куб. Злочин вчинено у Головецькому лісництві, яке належить до природно–заповідного фонду.

Встановлено, що після незаконної порубки зловмисник зберігав деревину у заздалегідь облаштованому місці. Чоловіка затримали працівниками лісової охорони, коли він перевозив її в інше місце.

На підставі судового рішення провели обшуки у помешканні фігуранта і вилучили 6 бензопил з комплектуючими, сокири, клини, ломи, а також транспортний засіб, за допомогою якого здійснювалось перевезення деревини.

Зловмиснику загрожує штраф від 1 500 до 2 000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.