Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дитяча лікарня

ФБ Нейрохірургія МДКЛ

Четвер, 4 липня 2019, 17:37

Садовий виділив 2 мільйони для дитячої лікарні на Пилипа Орлика

Дитяча лікарня

Андрій Садовий виділив понад 2 мільйони гривень на медичне обладнання для дитячої лікарні на вулиці Пилипа Орлика.

Про це йдеться у розпорядженні №325 міського голови Львова Андрія Садового від 4 липня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова понад 2 млн грн для дитячої клінічної лікарні, що на вул. Пилипа Орлика, 4.

"Управлінню охорони здоров'я департаменту гуманітарної політики перерахувати кошти для оплати виконаних робіт на об'єктах Комунального некомерційного підприємства "Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова" – йдеться у розпорядженні.

Зокрема міський голова Львова виділив 499 970,00 грн для реконструкції кисневої системи відділення інтенсивної терапії та 1 598 580,00 грн для придбання медичного обладнання для відділення реанімації новонароджених.

Контроль за виконанням даного розпорядження поклали на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, в рамках проекту "Громадський бюджет" планують реконструювати вулицю Орлика і облаштувати благостурій біля дитячої лікарні.  

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.