Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ліврея трамвая

П'ятниця, 5 липня 2019, 13:10

У Львові запровадять нову ліврею для громадського транспорту

Ліврея трамвая

Львівська міськрада затвердила нову ліврею для трамваїв, тролейбусів та автобусів. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконком Львівської міської ради прийняв рішення про нову ліврею для громадського транспорту Львова. Зокрема, відтепер ЛКП "Львівелектротранс" та комунальне "АТП-1" має замовляти новий транспорт із відповідним брендуванням, а старі одиниці транспорту змінюватимуть при їх ремонті.

За словами заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрія Білого, до цього часу у Львові не було стандарту зовнішнього вигляду громадського транспорту, тому нещодавно провели конкурс щодо оформлення зовнішнього вигляду громадського транспорту Львова, в якому взяли участь 4 учасники.

"Ліврея пройшла обговорення громадськості та доопрацьовували її спільно з фахівцями ПАТ "Електрон". Тому у майбутньому, при купівлі нового рухомого складу, його замовлятимуть відповідно до розробленого стандарту зовнішнього вигляду. Також під час ремонту наявного діючого транспорту його перефарбовуватимуть згідно із затвердженою кольористикою", – запевнив він.

Зокрема, базові кольори, жовтий та білий, ннаносити на бічні стінки у пропорції: жовтий – не менше 70% площі нижче лінії вікон та не більше 50% площі вище неї; білий – не менше 50% вище лінії вікон та не більше 30% нижче неї.

Вертикальні стійки між вікнами мають фарбувати у чорний або сірий кольори. На кутах стійки рекомендують фарбувати у білий колір. Дах та його елементи фарбуватимуть у білий колір. Усі видимі допоміжні елементи транспорту мають фарбувати у чорний колір.

Скляні та гумові елементи кузова не фарбуватимуть. Туристичний логотип міста нанесуть із обох боків на плашці блакитно-білого кольору. На кузові також можуть вказувати логотип перевізника та тематичні повідомлення, але у межах визначеної кольорової гами.

Нагадаємо, 25 травня у Львові перезентували новий дизайн трамваю, таке брендування з'явиться на всьому громадському транспорті міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.