Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТРЦ "Вікторія Гарденс"

П'ятниця, 5 липня 2019, 14:15

У Львові добудують "Вікторію Гарденс"

ТРЦ "Вікторія Гарденс"

У Львівській міськраді дозволили добудувати торгово-розважальний комплекс на вул. Кульпарківській, 226-А.

Сьогодні, 5 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Європоліс проперті холдінг" з добудовою торгово-розважального комплексу на вул. Кульпарківській, 226-А.

У міській раді дозволили добудувати в осях V33-V41/H09-H14 ТРЦ "Вікторію Гарденс". Зокрема йдеться про ділянку площею 8,0195 га, яка знаходиться у комунальній власності та призначена для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-6 – зона об’єктів
торгівлі відповідно до зонінгу Залізничного району.

У міськраді встановили, що висота добудови не повинна перевищувати 18 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 57,7 %.

Згідно з даними порталу YouСontrol, ТзОВ "Європоліс проперті холдінг" понад 13 років займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. 100% акцій підприємства належить "Велбург Холдінгс Лімітед", власником якого є громадянин Чехії Томаш Фіала.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.