Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП на Львівщині

П'ятниця, 5 липня 2019, 16:42

Водій, який травмував підлітка, опинився на лаві підсудних

ДТП на Львівщині

За наїзд на підлітка чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Самбірська місцева прокуратура завершила досудове розслідування стосовно 22-річного жителя Старосамбірщини, якого підозрювали у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тяжкі тілесні ушкодження).

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 21 квітня близько 21:30 год на автодорозі Мостиська-Самбір-Борислав-Дрогобич, що у селі Бісковичі.

Відомо, що обвинувачений, рухаючись від Мостиськ до Самбора на автомобілі "Skoda Octavia", грубо порушив правила дорожнього руху України і без причин технічного характеру допустив виїзд на зустрічну смугу та зіткнувся із авто марки "Peugeot 206".

Внаслідок цієї ДТП 14-річний хлопець отримав тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя. Тепер за вчинене чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Обвинувальний акт прокуратура скерувала до суду для розгляду по суті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.