Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Грінера-Л

П'ятниця, 5 липня 2019, 17:02

Екс-радник Садового спорудить у Великому Любені сміттєпереробний завод

Грінера-Л

Львівська ОДА дозволила "Грінері" спорудити смісміттєпереробний завод та полігон в межах Великого Любеня.

Про це йдеться в розпорядженні т.в.о. голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського.

Львівська ОДА відвела ТзОВ "Грінера-Л" земельну ділянку орієнтовною площею 41,0695 га, розташовану за межами населеного пункту на території Великолюбінської селищної ради Городоцького району Львівської області для облаштування комплексу з переробки, утилізації, видалення та захоронення твердих побутових відходів.

За інсайдерською інформацією Варіантів, мешканці Великого Любеня виступають проти спорудження полігону та заводу в межах населеного пункту.

Нагадаємо, "Грінера-Л" є філією ТзОВ "Грінера Україна", власником якої є колишній радник з питань інфраструктури міського голови Львова Андрія Садового Богдан Михалусь, який мешкає у США. У січні 2017 року проти чиновників Львівської міськради порушили кримінальну справу за фактом зловживання під час проведення конкурсу на вивіз сміття у Галицькому районі Львова, який виграло ТзОВ "Грінера Україна"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.