Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Тернопільська, 15

google.com.ua

Вівторок, 9 липня 2019, 13:30

69-річна львів'янка купила віллу майже за шість мільйонів

вул. Тернопільська, 15

Пенсіонерка Любов Лучечко викупила віллу на Тернопільській за 5,7 мільйона гривень.

Інформацію про це опублікували у системі Prozorro.Продажі.

2 липня на торгах продавали нежитлові приміщення підвалу та першого поверху загальною площею 203,2 кв. м на вул. Тернопільській, 15. Стартова ціна об'єкта становила 5 687 892 гривень.

Цей одноповерховий цегляний будинок є пам'яткою архітектури місцевого значення. Його спорудили на початку ХХ століття.

На торги подалися 2 учасники: Тарас Піховський, що запропонував за віллу 5 687 892 гривні, тобто її стартову ціну, а також Любов Лучечко, яка готова була віддати 5 745 777 гривень.

Переможцем аукціону стала саме Любов Лучечко, яка запропонувала більшу суму за будинок на вул. Тернопільській, 15. Зараз управління комунальної власності Львівської міськради готується підписати з нею договір.

За даними Львівського порталу, 69-річна Любов Лучечко із лютого 2018 року живе на вул. Тернопільській, 15, про що свідчить реєстрація її місця проживання.

Лучечко Любов Матвіївна неодноразово згадується у деклараціях т.в.о. директора "Укрспирту" Юрія Лучечка. У них не зазначається, ким для високопосадовця є Любов Лучечко, проте вказано, що чоловік має у безоплатному користуванні її квартиру площею 88 кв м у Львові.

Нагадаємо, Львівська міськрада продавала приміщення на вул. Тернопільська, 15 за 176 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.