Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Храм Климентія Шептицького у Львові

Вівторок, 9 липня 2019, 16:15

Садовий сформував робочу групу для створення музею Андрея Шептицького

Храм Климентія Шептицького у Львові

Міський голова Львова створив робочу групу з підтримки реалізації комплексу заходів, скерованих на створення музею Митрополита Андрея Шептицького.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №457 від 5 липня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу з підтримки реалізації комплексу заходів, скерованих на створення музею Митрополита Андрея Шептицького.

"З метою підтримки реалізації комплексу заходів, скерованих на створення музею Митрополита Андрея Шептицького утворити робочу групу" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи стала заступник міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна, її заступником обрали директора департаменту "Адміністрації міського голови" Євгена Бойка. Секретарем робої групи призначили провідного спеціаліста сектору з питань захисту майнових прав відділу правової експертизи з економічних та інфраструктурних питань управління правової роботи юридичного департаменту Зоряну Павлів.

Також до складу робочої групи увійшли: директор юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич, начальник управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко-Швець та начальник управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Інна Свистун.

Згідно із розпорядженням, робоча група має здійснювати опрацювання та підтримку реалізації комплексу заходів, скерованих на створення музею Митрополита Андрея Шептицького.

Нагадаємо, 5 липня міський голова Львова дав розпорядження створити комісію, яка займеться регулюванням алкоголю у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.