Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Середа, 10 липня 2019, 11:10

Президент звільнив п'ятьох голів РДА на Львівщині

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський звільнив очільників Дрогобицької, Жовківської, Кам'янка-Бузької, Турківської, Пустомитівської та РДА.

Про це йдеться у розпорядженнях Президента України від 9 липня 2019 року.

Згідно з розпорядженням Президент Володимир Зеленський звільнив ще п’ятьох голів Районних адміністрацій на Львівщині.

Зокрема, з посади голови Дрогобицької РДА Львівської області звільнено Андрія Шевкенича. Також голову Жовківської РДА Надію Щур. Крім цього посад позбулися голова Турківської РДА Олександр Лабецький, голова Пустомитівської РДА Ігор Хрунь, голова Кам’янка-Бузької РДА Володимир Кирилич.

Нагадаємо, 8 липня президент Володимир Зеленський своїм розпорядженням звільнив голів Самбірської, Городоцької і Мостиської РДА.

20 серпня 2018 року президент Петро Порошенко своїм указом затвердив  Андрія Шевкенича на посаді Дрогобицької райдержадміністрації. Новий очільник Дрогобиччини виявився мільйонером.

У квітні 2015 року Петро Порошенко призначив Надію Щур головою Жовківської районної адміністрації. Наприкінці 2016 року поліцейські спіймали Надію Щур п'яною за кермом, через це чиновниця навіть написала заяву на звільнення. Однак із невідомих причин вона дотепер залишалася очільницею Жовківської райадміністрації. 

Олександр Лабецький з лютого 2014 року перебуває на посаді голови Турківської РДА. До цього він працював оператором по обслуговуванню комп’ютерної техніки відділу освіти Турківської РДА. 

Зазначимо, Ігор Хрунь очолив Пустомитівську РДА з лютого 2018 року, а до цього він обіймав посаду заступника голови Пустомитівської РДА.

Володимир Кирилич, голова Кам'янка-Бузької районної державної адміністрації, а до цього – лікар-хірург Кам’янка-Бузької Центральної районної лікарні, у 2015 році на місцевих виборах переміг у Кам'янка-Бузькому районі (37,28% голосів, 50 округ) та пройшов у Львівську обласну раду від політичної партії Блок Петра Порошенка "Солідарність", офіційно – безпартійний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.