Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

парки львова

city-adm.lviv.ua

Четвер, 11 липня 2019, 12:16

У Львові поблизу вулиці Миколайчука з'явився новий сквер

парки львова

Сквер облаштували між вулицею Віри, Надії, Любові, вулицею І. Миколайчука та храмом УГКЦ.

Про це повідомляє прес–служба Львівської міської ради

Між вулицею Віри, Надії, Любові, вулицею І. Миколайчука та храмом УГКЦ, облаштують новий сквер. На реалізацію цього проекту з міського бюджету виділили близько 500 тисяч гривень.

"Участь у Громадському бюджеті дала можливість облагородити територію, яка до цього часу була у занедбаному стані, а громадський бюджет став початком і поштовхом до подальшого впорядкування території мікрорайону" – розповів автор проекту Олег Пижів.

До цих робіт активно долучилися мешканці. Вони своїми силами розчищали територію, прибирали її, окультурювали. 

У рамках проекту виконали підготовчі роботи, вивезли сміття, демонтували залишки бетонних конструкцій, розташованих на території скверу. Також проклали доріжки від автобусної зупинки до межі храму св. мучениць Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, а також сходовий маршрут навпроти будинку на вул. І. Миколайчука, 20. Встановили урни для сміття, лавки, засіяли газони та висадили дерева.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.