Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Четвер, 11 липня 2019, 13:50

Львів придбає 10 трамваїв і 100 автобусів

львівські маршрутки

Громадський транспорт планують купити за гроші Європейського інвестиційного банку.

Сьогодні на сесії Львіської міської ради депутати підтримали рішення про надання місцевої гарантії Львівської міської ради з метою гарантування виконання зобов’язань ЛКП "Львівелектротранс" у рамках проекту "Міський громадський транспорт України".

"За" проголосували 49 депутатів.

"Це є один з кроків по співпраці з Європейським інвестиційним банком. Йде мова про закупівлю 10 трамваїм та 100 автобусів за кошти банку, якщо міністерства приймуть пеймуть умови" – пояснила директор департаменту економічного розвитку Львівської міськради Ірина Кулинич.

Нагадаємо, у 2018 році на сесії міської ради затвердили основні умови участі львівських комунальних підприємств "АТП №1" та "Львівелектротранс" у програмі "Міський громадський транспорт України". 

Відповідно до ухвали, підприємства мали взяти кредит у Європейському інвестиційному банку на суму не бльше 12 млн євро, щоб придбати 10 трамваїв та 100 автобусів для міста. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.