Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Руська 6

Google maps

П'ятниця, 12 липня 2019, 12:30

Кам'яницю Теодоровича у Львові перероблять під гостьові апартаменти

вул. Руська 6

Виконком міськради дозволив пристосувати будинок на вул. Руській, 6 під гостьові апартаменти.

Сьогодні, 12 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реставрацію громадянкою Колбіною Г. П. з пристосуванням нежитлових приміщень під гостьові апартаменти.

Будівля, яку планує реконструювати Тетяна Копитко, розташована на земельній ділянці на вул. Руській, 6. Зазначимо, що за цією адресою у Львові знаходиться кам’яниця Теодоровича. 

Житловий будинок під № 6 на вулиці Руській у Львові – одна з численних місцевих пам’яток архітектури. Цей статус будинок одержав ще в 1956 році. Згодом, в 1769 році будинок реконструювали за проектом знаменитого львівського архітектора Антона Косинського для тодішнього власника будівлі Костянтина Папарі.

 

У міськраді встановили, що висота будівлі після реконструкції не повинна змінитися.

За даними порталу Youcontrol, Колбіна Галина є власником є власником приватного підприємтсва "Вітафарма", яке зареєстроване у Запоріжжі та понад 8 років займається роздрібною торгівлею фармацевтичних товараів в спеціалізованих магазинах. Цій фірмі належить 60% акцій підприємства "Максфорт", яке майже 3 роки надає в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Приміщення знаходяться у межах історичного ареалу Львова, тому будівництво здійснюватиметься з дотриманням будівельних норм відповідно до Закону України "Про охорону культурної спадщини".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.