Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівелектротранс

П'ятниця, 12 липня 2019, 15:15

У "Львівелектротранс" тимчасово призначили нового керівника

Львівелектротранс

З 8 липня виконувачем обовязків директора підприємства став Андрій Свищо.

Про це Варіантам повідомив прес-секретар ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар.

Відповідно до наказу управління транспорту Львівської міської ради від 8 липня 2019 року виконувачем обовязків директора ЛКП "Львівелектротранс" призначили Андрія Свища. У 2017 році він подавав деларацію про доходи у Львівську обласну державну адміністрацію, де претендував на посаду директора департаменту.

Згідно із електронною декларацією, Андрій Свищо мешкає у селі Сокільники, Пустомитівського району Львівської області. Тут він має земельну ділянку площею 745 квадратних метрів, якою володіє у ролі співвласника. Також йому із членами родини належить житловий будинок площею 486 квадратних метрів.

Як повідомив прес-секретар "Львівелектротрансу" Іван Бондар, попередній керівник Вячеслав Кокошко звільнився в березні 2019 року, хоча заяву на звільнення подав ще в січні.

З березня по липень 2019 року виконувачем обовязків директора був головний інженер ЛКП "Львівелектротранс" Володимир Ковалів.

Як зазначив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий нового в.о. керівника призначили на час літньої відпустки Володимира Коваля. Також він повідомив, що Андрій Свищо почав працювати у "Львівелектротранс" лише минулого року і до цього був застпуником директора "Львівелектротрансу" з економіки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.