Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця Авіаційна

Google maps

Середа, 17 липня 2019, 16:10

Поблизу Скнилова у Львові збудують новий цех з виробництва бетону

вулиця Авіаційна

На вулиці Авіаційній знесуть садові будинки, щоб збудувати бетонний цех поблизу якого облаштують транспортне кільце.

У Львівській міській раді оприлюднили детальний план території у районі вул. Авіаційної у місті Львові.

За даними ДПТ, поблизу Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу хочуть збудувати цех з виробництва бетонних виробів на ділянці 0,54 га, що на даний момент використовується під садівництво. В межах проектованої ділянки розташовані три садові будинки, які пропонують знести. 

 

У детальному плані встановили, що гранично-допустима висота будівлі не повинна перевищувати 15 метрів.

Також планують будівництво нової транспортної розв’язки кільцевого типу радіусом 10 метрів на перетині трьох напрямків вул. Авіаційної з організацією пішохідного та велосипедного руху, а саме велосмуг та велодоріжок. 

На решті території за межами проектованої ділянки передбачаються садові і дачні будинки, городи та господарські будівлі для зберігання садового інвентаря. 

Крім цього, на новій виробничій забудові облаштують гаражі боксового типу, багатоповрехові підземні і наземні гаражі та автостоянки всіх видів. Також тут хочуть звести кіоски, тимчасові павільйони торгівлі, заклади громадського харчування, спортмайданчики, майданчики для відпочинку персоналу та аптеки.

Детальний план хочуть реалізувати протягом 10 років. В перші 5 років  планують збудувати цех з виготовлення бетонних виробів, прокласти проїзди для транспортного доступу до ділянок та інженерні мережі. В наступні 5 років передбачають проведення комплексного благоустрою на території.

Для цього необхідно частково перерозподілити зони та внести змін у схему зонування Залізничного району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.