Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мозаїка магазину "Океан"

Vgorode.ua

Четвер, 18 липня 2019, 15:33

У Львові перевірять забудовника через інформацію про знищення мозаїки магазину "Океан"

мозаїка магазину "Океан"

Сьогодні інспекція держархбудконтролю перевірить забудовника, який, за інформацією мешканців, знищив мозаїку магазину "Океан" на вул. Володимира Великого.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьгоодні Інспекція держархбудконтролю Львова проведе позапланову перевірку будівлі колишнього магазину "Океан" на вул. Володимира Великого, 26а щодо попередньої інформації про знищення мозаїки, яку забудовник обіцяв зберегти.

"Ми отримали доручення на проведення позапланової перевірки на предмет дотримання містобудівного законодавства. І в разі виявлення фактів порушення містобудівних умов та обмежень чи відхилень від проекту, порушників буде притягнуто до відповідальності. Зокрема, йдеться про накладення штрафу та анулювання дозволу про початок виконання будівельних робіт і винесення припису про зупинення будівельних робіт", – наголосили в Інспекції держархбудконтролю Львова.

Зазначимо, про знищення мозаїки магазину повідомили на сторінці у Фейсбуці групи "Зручне місто".

Зазначимо, маркет "Океан" був збудований у 1982 році, власники приміщення планували змінити фасад, проте зберегти мозаїку з рибами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.