Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Чернівецька

google.com.ua

П'ятниця, 19 липня 2019, 11:40

На вулиці Чернівецькій у Львові облаштують двосторонній рух

вул. Чернівецька

Восени стартує ремонт вул. Чернівецької, яка веде до площі Двірцевої і на якій планують облаштувати двосторонній рух.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради надав ЛКП "Інститут просторового розвитку" функцій замовника субпідрядних робіт з виготовлення проектно-кошторисної документації на інженерні мережі по проекту "Реконструкція вулиці Чернівецької". Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Як заявив директор ЛКП "Інститут просторового розвитку" Олег Шмід, частину вулиці планують відремонтувати вже цього року, а другу – з початку наступного року, а також облаштувати на цій вулиці двосторонній рух, адже, станом на сьогодні двосторонній рух тут дозволений лише для громадського транспорту.

"Вулиця Чернівецька – це основна артерія, яка веде до площі Двірцевої. Тому виникає доцільним долучити тих самих підрядників, які працювали на площі Двірцевій, до виконання робіт на цій вулиці", – пояснив Олег Шмід.

За його словами, якщо оголосувати окремий конкурс у системі ProZorro, то процедура ця затягнеться на 3-4 місяці, відтак ремонт вулиці розпочнуть лише з наступного року. Саме тому виконком вирішив здійснити додаткову закупівлю у субпідрядника, який виготовив частину проектно-кошторисної документації з інженерних мереж у реконструкції площі Двірцевої.

Нагадаємо, з 26 березня у Львові повністю перекрили під'їзд до Залізничного вокзалу. Усі роботи із реконструкції площі Двірцевої планують завершити до кінця 2020 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.