Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

офісний центр на вул. В. Великого

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 19 липня 2019, 12:18

На вулиці Володимира Великого у Львові збудують 40-метровий сучасний офісний центр

офісний центр на вул. В. Великого

Виконком міськради дозволив звести 12-поверховий офісний центр на вул. Володимира Великого, 4-6.

Сьогодні, 19 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво Андрієм Василівим офісної будівлі з вбудованою автостоянкою, трансформаторною підстанцією та даховою котельнею на вул. Володимира Великого (між будинками № 4-6) у Львові. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Новий офісний центр збудують на земельній ділянці, площею 0,0855 га, яка призначена для будівництва та обслуговування будівель громадської забудови, а вид використання – будівництво та обслуговування адміністративно-офісного комплексу. Новобудова матиме 40 метрів, що становитиме 12 поверхів, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 86%.

Новобудова знаходитиметься відразу біля парку "Горіховий гай".

Проектування будинку має здійснюватися з дотриманням діючих державних будівельних норм та розташоване поза межами зони регулювання
забудови.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – зона центру ділової, громадської діяльності районного значення відповідно до детального плану території у межах вул. В. Янева, вул. Стрийської, вул. Володимира Великого, залізничної колії.

За даними порталу YouControl, львів’янину Андрію Василіву належать три підприємства, які створені у 2016-2017 роках й усі зареєстровані на вул. М. Рильського, 4: ПП "Про Буд Груп", ПП "Вікторія Парк" та ПП "Проект менеджмент". Перші два підприємства є будфірмами і займаються організацією будівництва будівель, а останнє – у сфері архітектури. 

Нагадаємо, у травні цього року Львівська міськрада дозволила збудувати на вул. Володимира Великого, 2-4, перед приміщенням ІТ-компанії Edvantis Software, 5-поверховий офіс з прибудованим паркінгом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.