Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Княжицький

Понеділок, 22 липня 2019, 14:15

Княжицький обскакав на Левандівці солодку парочку Подоляк-Фаріон

Микола Княжицький

У 116-му виборчому окрузі, що охоплює Залізничний і Шевченківський райони, лідирує Микола Княжицький, якого висунула партія Європейська Солідарність.

Про це повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії.

Станом на 13:00 годину ЦВК опрацювала 92,59% протоколів у виборчому окрузі Львова №116, який включає 81 виборчу дільницю у Залізничному районі, частині Шевченківського району міста Львова, Брюховичі та Рудно з орієнтовною кількістю виборців 170 998 осіб.

По мажоритарному списку на першому місці у 116 окрузі міста лідирує кандидат від партії Петра Порошенка "Європейська Солідарність" Микола Княжицький, за якого проголосували 22,92%, тобто 18 463 мешканців районів.

Зазначимо, Микола Княжицький є народним депутатом зі Львова. У 2014 році він вдруге став нардепом, за списком  політичної сили "Народний фронт". Княжицький є головою комітету Верховної Ради з питань культури і духовності. В минулому керівник медійних компаній та телеканалів Тоніс та СТБ, УТ-1.

На другому місці представник партії Святослава Вакарчука "Голос" сокальчанка Марта Романяк, яку підтримали 19,98%, тобто 16 097 осіб львів'ян. Марта Романяк працює на посаді керівника ІТ-управління у Львівській міській раді

Ще 12,91%, тобто 10 404 осіб виборців проголосували за кандидата від партії "Слуга народу" Ростислава Мельника, який є головою правління будівельної корпорації "Ріел",  засновником Благодійного фонду Ростислава Мельника та власником реабілітаційного центру "Модричі" Ростислав Мельник. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.