Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Вівторок, 23 липня 2019, 15:06

На Яворівщині розбійники пограбували будинок члена наглядової ради цукрового заводу

поліція

У Яворівському районі невідомі особи проникли у житловий будинок, замкнули в підвалі господиню з дітьми та заволоділи грошима і майном.  

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

22 липня у Яворівський відділ поліції надійшло повідомлення про розбійний напад, що стався в одному з сіл району.

За даними правоохоронців, 22 липня близько опівночі зловмисники в масках, пошкодивши вікно, проникли у житловий будинок, в якому перебувала 52-річна господиня з двома 6-річними дітьми.

Нападники, застосувавши фізичне насильство, зв'язали жінку та замкнули її разом з дітьми у підвальному приміщенні, заволоділи грошовими коштами та іншим майном, після чого втекли.

За даними УНН, будинок належить члену наглядової ради цукрового заводу у Радехові. У складі наглядової ради ТОВ "Радехівський цукор" є 3 чоловіків: заступник директора ТОВ "Молочні ріки" Тарас Бакай, та 2 менеджерів ТОВ "Радехівський цукор" Ростислав Бабич та Олег Мулько. Наразі не відомо, чи справді напали на будинок когось із них.

За даними сайту YouControl, ТзОВ "Радехівський цукор", яке займається оптовою торгівлею цукром, шоколадом і кондитерськими виробами, зареєстрували у 2009 році німецька компанія Pfeifer & Langen, та власник видання Zbruč Володимир Матківський. Розмір статутного капіталу становить 186 674 550 грн.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Поліцейські встановлюють обставини події, призначили експертизи, досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.