Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

тролейбус у Львові

Середа, 24 липня 2019, 11:07

У Львові тимчасово не курсуватиме тролейбус №33

тролейбус у Львові

У зв’язку з ремонтом на проспекті Чорновола з 24 до 28 липня не курсуватиме тролейбус №33.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Через ремонтні роботи на проспекті Чорновола, на ділянці від вул. Зернова до вул. Під Дубом, тролейбус №33 не курсуватиме в період 24-28 липня.

"Від завтра і до 28 липня, відповідно до наказу департаменту житлового господарства та інфраструктури, проводитимуть роботи з ремонту дорожнього покриття на пр. Чорновола, на ділянці від вул. Зернової до вул. Під Дубом в обох напрямках та від вул. Зернової до вул. Городоцької також в обох напрямках. На період проведення ремонтних робіт курсування тролейбусів маршруту № 33 буде припинено", – повідомляє ЛКП "Львівелектротранс".

В управлінні транспорту Львівської міськради зазначили, що, оскільки ремонт проводитимуть частинами, то двосторонній рух для автобусів хочуть організувати на тій частині, яка не буде задіяна в ремонті. Якщо ж виникатимуть незручності, то продумуватимуть інші варіанти проїзду автобусів.

Нагадаємо, у зв'язку з проведенням дорожньо-ремонтних робіт від сьогодні у Львові частинами перекриватимуть для руху транспорту ділянку від вул. Під Дубом до вул. Городоцька. Об’їзд здійснюватиметься відповідно до розроблених тимчасових схем організації дорожнього руху.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.