Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівництво у Львові

Четвер, 25 липня 2019, 12:53

З початку року на Львівщині на 44,1% зросло будівництво житла

будівництво у Львові

У січні-червні підприємства Львівщини виконали будробіт на 4051,8 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління статистики у Львівській області.

Відтак, індекс будівельної продукції у січні-червні цього року становив 139,5%, порівняно з цими місяцями минулого року.

За видами об’єктів 36,7% обсягу будівельної продукції припало на нежитлові будівлі, на будівництві інженерних споруд виконано 34,2% від загального обсягу робіт, житлових будівель – 29,1%.

Зросли обсяги будівельної продукції на будівництві нежитлових будівель – на 64%, житла – на 44,1%, інженерних споруд – на 17,3%.

За характером будівництва обсяги робіт розподілились: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 83,5% від загального обсягу, роботи з поточного ремонту – 8,7%, з капітального ремонту – 7,8%.

Серед регіонів області 61,9% загальнообласного обсягу будівельної продукції виконали підприємства Львова, значні обсяги виконані також будівельниками Пустомитівського (9,6%) та Стрийського (9,0%) районів. 

Нагадаємо, у січні-травні підприємства Львівщини виконали будробіт на 3147,4 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.