Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перехрестя Стрийська-Наукова

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 26 липня 2019, 13:05

Компанія Козловського збудує 20-ти поверхові готелі на перехресті Стрийська-Наукова

перехрестя Стрийська-Наукова

На території кварталу також передбачили спортивно-офісний центр, ресторани, ТРЦ, паркінг та озеро.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови ТзОВ"Агенція "Європростір" на будівництво нового кварталу на перехресті вулиць Стрийська-Наукова. Тут збудують спортивно-офісний центр, два готелі, ресторани та торгово-розважальний центр.

Квартал збудують на території загальною площею 3,2 га. Як йдеться у матеріалах виконкому 1,1170 га виділили під спортивно офісний центр та заклади громадського харчування, а 1,3348 га займуть об’єкти туристичної інфраструктури та два апарт-готелі, також на на 0,2121 га планують збудувати ТРЦ з закладами торгівлі та кафе, для якого виділили ще 0,5574 га для паркінгу.

Усі приміщення збудують на земельних ділянках в зоні Г-2, функціональне призначення якої – зона центру ділової та громадської діяльності районного значення. Також на території комплексу планують відновити занедбане озеро, яке знаходиться на проектованій ділянці.

У Львівській міськраді встановили, що максимальна висота будівель не повинна перевищувати 64 метри. Як повідомив Варіантам головний архітектор Львова Юліан Чаплніський будівлі двох готелей сягатимуть 20 поверхів, спортивний комплекс буде заввишки 24 метри, а ресторани і ТРЦ по 13-14 метрів висоти.

За даними порталу Youcontrol ТзОВ"Агенція "Європростір" зареєстроване у Львові на вулиці Сахарова та понад 12 років будівництвом житлових і нежитлових будівель. Засновником підприємтсва є Акціонерне товариство "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Акорд", яке засноване майже 2 роки тому. Власником обох компаній є Олександр Берба.

Зазначимо, Олександр Берба є одним із засновників ТзОВ "Авалон Інкомпані" та житлово-будівельного кооперативу "Авалон комфорт-6", а також власником нвестиційного фонду "Адамант".  Нагадаємо, співласником будівельної компанії Avalon є львівський бізнесмен та депутат Львівської міськради, якого обрали на місцевих виборах у 2015 році від партії Петра Порошенка, Григорій Козловський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.