Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

партія "Слуга народу"

П'ятниця, 26 липня 2019, 16:45

Студенти Слуги народу вчитимуться керувати країною в Трускавці

партія "Слуга народу"

Новообрані народні депутати від партії "Слуга народу" поїдуть на тиждень в Трускавець на навчання для майбутніх парламентаріїв.  

Про це повідомив президент Київської школи економіки і перший заступник голови ради Нацбанку Тимофій Мілованов на своїй сторінці у Facebook.

За його словами протягом тижня з 8:30 до 21:30 новообрані народні депутати слухатимуть лекції від професорів Київської школи економіки та визнаних на ринку праці фахівців. У комплексі з лекційними заняттями студенти опрацьовуватимуть здобуті знання в групах для того, аби закріпити їх.

Тимофій Мілованов пояснює, що лекції читатимуть саме у Трускавці, тому що в Україні наразі немає комплексів, які можуть забезпечити одночасне навчання майже трьох сотень людей.  

"Ми на тиждень їдемо в Трускавець, що стане місцем для цієї "Спарти". Чому Трускавець? Бо в Україні поки немає інфраструктури для масштабного навчання дорослих.  Тому зупинили свій вибір на комплексі у Трускавці, де раніше проводили свої навчання великі міжнародні та українські компанії" – йдеться у повідомленні.

Фінансуватимуть навчання згідно з комерційним контрактом з політсилою "Слуга Народу".

"Такі ж контракти з нами може укласти будь-яка політсила, комерційна компанія, неприбуткова організація або фізична особа. Ми відкриті для всіх. Вартість контракту зі "Слугою Народу" буде вказана у звіті партії. Він буде доступний на сайті НАЗК у передбачений законом термін" – додав Тимофій Мілованов.

Він також зазначив, що це лише перший тиждень з широкого плану навчання, яке планує партія. 

Нагадаємо, у неділю в Україні проходили позачергові парламентські вибори, які ще 21 травня президент Володимир Зеленський призначив на 21 липня. До парламенту пройшли 5 партій: "Слуга Народу", "Опозиційна платформа – За життя", ВО "Батьківщина", "Європейська Солідарність" та партія "Голос".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.