Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Понеділок, 29 липня 2019, 12:30

Працівники Львівської залізниці вкрали з підприємтсва палива на мільйон гривень

Службовці вночі зливали понад 500 літрів пального з тепловозів два-три рази на тиждень.  

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці"

Оперативники Управління захисту економіки в Волинській області Нацполіції, детективи слідчого управління обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури області та за сприяння служби безпеки АТ "Укрзалізниця" задокументували злочинну діяльність групи службовців структурного підрозділу регіональної філії "Львівська Залізниця".

Зокрема, група службовців структурного підрозділу регіональної філії "Львівська Залізниця" організувала "схему" розкрадання паливно-мастильних матеріалів для тепловозів. До складу групи входили машиністи, їх помічники та складальники поїздів пункту обслуговування вантажних вагонів, а також громадянин, який займався скупкою краденого пального.

"Машиністи створювали всі необхідні умови для зливу дизельного палива з тепловозів. Їх помічники за допомогою спеціального обладнання розкривали дизельні баки та зливали пальне в спеціально підготовлені поліетиленові пакети. У попередньо обумовлених місцях машиністи зупиняли тепловози, де викрадене пальне перевантажували в транспортні засоби та перевозили до підпільних АЗС" − йдеться у повідомленні.

Працівники діяли в нічний час два-три рази на тиждень, щоразу зливали понад 500 літрів нафтопродуктів. Викрадене дизпальне в подальшому реалізовувалося на підпільних автозаправних станціях за цінами значно нижче ринкових.

Поліцейські затримали трьох правопорушників під час чергової крадіжки пального.
Наразі оперативники проводять 26 санкціонованих обшуків за місцем мешкання всіх учасників злочинної групи та за місцем їх роботи.

Зараз проводитять досудове розслідування. За попередніми даними сума завданих збитків становить понад мільйон гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.