Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спортивно-тренувальний зал.

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 2 серпня 2019, 12:50

На території однієї із Львівських шкіл збудують сучасний спортивно-тренувальний зал

спортивно-тренувальний зал.

На вулиці Княгині Ольги, 104, де знаходиться школа №31 збудують спортивний зал для занять боксом.

Сьогодні, 2 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію та технічне переобладнання ГО "Спортивний клуб "Південний" нежитлових приміщень на вул. Княгині Ольги, 104 під спортивно-тренувальний зал.

Спортивно-тренувальний зал збудують на ділянці площею 0,0350 га, яка є у комальній власності та призначена для будівництва закладів освіти. Зазначимо, що за адресою вул. Княгині Ольги, 104 розсташована середня загальноосвітня школа №31.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-3-1 – зона дитячих
дошкільних установ та загальноосвітніх шкіл відповідно до зонінгу Франківського району. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 91,5 %.

У Львівській міськраді встановили, що максимальна висота приміщення не повинна перевищувати 5,5 метрів, тобто спортивний зал матиме лише 1 поверх. Як повідомив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, у цьому закладі планують проводити заняття з боксу.

За даними порталу Youcontrol  громадська організація "Спортивний клуб "Південний" функціонує понад 11 років та зареєстрована у Львові вулиці Музики. Засновниками організації є львів'яни Купріян Гулей, Віталій Домарацький та Адам Ковтун. 

Зазначимо Купріян Гулей працює викладачем на кафедрі фізичного виховання у Національному університеті "Львівська політехніка". А Адам Ковтун є співзасновником ТзОВ "ДН-Логістик", яке понад 4 роки займається неспеціалізованою оптовою торгівлею, та зареєстроване у Львові на вулиці Скрипника,13.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.