Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

П'ятниця, 2 серпня 2019, 14:00

Маркіян презентував білому світові потенції своїх заступників

Маркіян Мальський

Маркіян Мальський представив громадськості кандидатів на посаду своїх заступників.

Про це повідомили на сторінці Громадської ради при Львівській ОДА у Facebook.

Вчора, 1 серпня, на засіданні правління Громадської ради при Львівській ОДА вперше відбулось публічне обговорення кандидатів на посаду заступників очільника Львівщини. Маркіян Мальський представив громадськості резюме чотирьох можливих заступників: Віктора Гальчинського, Василя Лозинського, Юрія Холода та Юрія Добоша.

"Мені важливо почути від громадськості чи є категоричне ні щодо цих кандидатів. Закон не зобов'язує мене обговорювати з громадськістю кандидатури на посади заступників, проте я вважаю це правильним. Ви маєте знати, хто ці люди. Якщо хтось із кандидатур вам відверто не подобається, можемо цю кандидатуру не розглядати" – зазначив Маркіян Мальський.

Також голова Львівської ОДА розповів, що, на разі, рішення по кожному з цих кандидатів не прийнято, але в Офісі Президента вже знають про них та не заперечують.

"Вони не проти цих кандидатів, але якщо, навіть, їх подамо, то вони ще повинні будуть пройти там відповідну процедуру співбесіди і не факт, що будуть моїми замами. Загалом заступників у мене буде п'ять: є Филипів, Лозинського бачу першим замом, а Гальчинському, Холоду та Добошу запропонував самостійно обрати та поділити напрями роботи та департаменти" – наголосив Маркіян Мальський.

Представники громадських інституцій, що входять у склад Громадської ради при Львівській ОДА домовились з головою ЛОДА, що після призначення усі заступники вони зустрінуться з громадськістю та разом із директорами Департаментів обговорять ключові напрямки роботи, а також двічі на рік публічно звітуватимуть.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.